P1 Interwiews og Donation Amerikanske Ambasadørbolig, Hellerup

Pink Tribute donation 9. oktober 2008, Amerikanske ambasadør bolig Hellerup.
(foto: Karsten Madsen)
Velgørenhed til fordel for kvinder med brystkræft

Sundhedscenter for Kræftramte modtog igen i år en stor donation fra Pink Tribute. Pengene er øremærket kvinder med lymfødem på basis af brystkræft og anvendes til ekstra tilbud ud over de aktiviteter, som sundhedscentret i forvejen tilbyder. Dette er aktiviteter, som lægger vægt på dels at forebygge lymfødem dels at hjælpe kvinder med diagnosticeret lymfødem til at leve med tilstanden.

Pink Tribute blev startet i 2003 af to amerikanske kvinder i Danmark. Foreningen har én årlig aktivitet–en charity lunch, som altid foregår i den amerikanske ambassadørbolig.

Til frokosten deltager særligt inviterede kvinder, som betaler for arrangementet og dermed giver deres støtte til brystkræftsagen.

Ved arrangementet den 9. oktober deltog fra sundhedscentret Connie Baasch, Lone Back Christensen og Jette Vibe-Petersen, og vi var alle fulde af beundring over det store arbejde, Pink Tribute lægger i arbejdet med brystkræft. Ud over Vores center modtog Sorgruppen fra Ålborg ved Birgitte og Poul Nygaard også en donation.

Det er derfor med stor glæde, vi efter 1. januar 2009 kan åbne op for en række ekstra tilbud til kvinder med lymfødem på baggrund af brystkræft: Familiearrangementer, Tai Chi og arrangementer i samarbejde med Props and Pearls

Hvis du ønsker yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte centret og spørge efter Fysioterapeut Lone Back Christensen eller Fysioterapeut Jette Marquardsen